Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Alex Daamen

“Ik heb Verkeerskunde gestudeerd aan de NHTV in Breda. Toen ik nog druk bezig was met afstuderen, kwam Mobycon People al op mijn pad. Wat ze me aanboden klonk meteen goed; een traineeship met begeleiding waarbij ik direct bij een gemeente aan de slag kon. Dat wilde ik graag en gemeente Halderberge was toevallig ook nog eens bij mij in de buurt.

Als je helemaal aan het begin van je professionele carrière staat, dan is een traineeship bij Mobycon People een fijne eerste stap. Je kunt er dan als beginnend verkeerskundige op rekenen dat ze extra tijd en energie in je steken. Niet alleen vanuit Mobycon People, maar ook vanuit de gemeente waar je werkt. Dat is in ieder geval mijn ervaring.

Ik werk graag zelfstandig, maar dat is natuurlijk wel een beetje een valkuil als je net start. Het is daarom fijn om als trainee tussentijds evaluaties te hebben met intervisiemomenten. Dan zorgt Mobycon People voor een extra stukje begeleiding en voor momenten waarop je kunt sparren met andere trainees, waardoor je ook van elkaar kunt leren. Als trainee leer je nog zoveel. Je krijgt echt de kans om nog te groeien in het operationele deel van het vak van Verkeerskundige.”