Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Daan Luiten

“Ik werk bij gemeente Delft als Bereikbaarheidscoördinator. Dat houdt in dat ik er primair voor zorg dat de stad bereikbaar blijft, bijvoorbeeld bij tijdelijke werkzaamheden in de openbare ruimte maar ook bij evenementen of calamiteiten. Ik werk hier via Mobycon People. Ik had al een tijdje contact met ze en dat klikte goed. Toen ze deze functie voor mij hadden gevonden, kon ik die kans echt niet laten liggen.

Na mijn studie heb ik een aantal jaar buiten de mobiliteit gewerkt. De markt zat niet mee en ik vond elders een leuke baan. Ik was dus eigenlijk niet op zoek naar wat anders, maar toen het aanbod kwam was de keuze snel gemaakt. Het was even wennen om er weer in te komen, maar Mobycon People heeft me goed voorbereid op mijn werkzaamheden en uiteindelijk moet je het toch leren in de praktijk. Daar heb ik ook alle ruimte voor, want Mobycon People heeft ervoor gezorgd dat de verwachtingen van de gemeente goed aansluiten bij mijn inzet als junior.

Mijn contactpersonen bij Mobycon People, Eva en Hinke, zijn heel betrokken. Ik krijg regelmatig een belletje om te kijken hoe het gaat en het contact is heel open. Van tevoren wist ik al goed waar ik aan toe was en dat verschilt wel met hoe andere recruiters er in staan. Bij Mobycon People denken ze met je mee en checken ze regelmatig hoe het met je gaat. Het is een gezellige en enthousiaste club. Ik vind het leuk en leerzaam om tijdens terugkomdagen en bijeenkomsten mijn ervaringen met de andere Mobycon People collega’s te kunnen delen en mijn kennis verder te verbreden.”