Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Jan Berndsen

“Ik maakte de keuze voor Verkeerskunde al heel vroeg op de middelbare school. Ik heb altijd het gevoel gehad: dit wil ik doen. Sinds mijn studie aan de NHTV heb ik bij verschillende opdrachtgevers gewerkt. Toen kwam de crisis en vanaf 2011-2012 heb ik daarom veel contacten gelegd met detacheerders. Ik kwam ook in contact met Jan Burger – die nu bij Mobycon werkt – en we zijn altijd contact blijven houden.

Sinds 2014 zit er weer een stijgende lijn in de markt en mede dankzij Mobycon People kon ik toen ook weer aan de slag met mooie projecten. Toen Jan me eind 2016 belde dat Mobycon People mensen zocht voor een vastere, sterkere basis had ik daar wel oren naar. Ik heb meteen ‘ja’ gezegd, ook door de goede ervaringen die ik al met ze had.

Er zijn twee dingen die me hier in het bijzonder aanspreken. In de eerste plaats de intensieve en warme contacten onderling. Hier hoor je echt bij een team. Daarnaast zie ik ook een meerwaarde in de combinatie detacheerder-adviesbureau. Hierdoor kun je over en weer van elkaars expertise profiteren en elkaar aanvullen. En dat is natuurlijk ook interessant voor de opdrachtgever.

Vanuit Mobycon People wordt ook ingezet op contact met andere gedetacheerden. Persoonlijke vind ik het fijn om een paar keer per jaar in levenden lijve bij te praten met mijn collega’s, om dan ervaringen te delen en van elkaar te kunnen leren. Ook de flexibiliteit die ik van Mobycon People krijg vind ik prettig. Ik krijg de mogelijkheid mijn werkzaamheden afwisselend in te delen. Zo zit ik de ene keer op mijn werkplek bij gemeente Leiderdorp, de andere keer op projecten bij gemeente Rotterdam en dan weer op kantoor bij Mobycon. Die combinatie is ook erg fijn voor de werk-privéverhouding.”