Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Robin Maatjes

“Direct na mijn studie ging ik aan de slag via Mobycon People. Ik was op zoek naar een leuke baan en zag dat ze bij Mobycon People plek hadden voor trainees. Dit kwam echter niet uit met mijn planning, wel hadden we een erg leuk gesprek. Ze boden me toen een detachering aan voor een project voor drie maanden bij gemeente Overbetuwe. Dat beviel alle partijen zo goed dat het inmiddels is omgezet naar een jaarcontract in vaste dienst.

Waarom ik ervoor heb gekozen om via Mobycon People te werken? Zo net na mijn studie wil ik in de eerste jaren van mijn werkende leven graag een bredere ervaring opdoen en ook werken bij gemeenten. Ik hou van de flexibiliteit en van de mogelijkheid om hier een halfjaar te werken en dan daar drie jaar…

Natuurlijk zijn er meer detacheringsbureaus en ik heb er ook meerdere gesproken, maar ik had echt een klik met Eva en Hinke van Mobycon People. Ik had het gevoel dat ze echt moeite voor je doen en dat gevoel blijkt te kloppen. Ik heb regelmatig contact met Eva en ik kan altijd bij haar terecht als ik ergens een vraag over heb of als ik ergens tegenaan loopt. Dat is wel prettig. Ik heb hier de ruimte om te leren en om te sparren.”