Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Ronald Ramsaran

“Ik kwam al in contact met Mobycon People toen ik nog met mijn afstudeerstage bezig was. Maar mijn begeleiders op school waren enthousiast over mijn scriptie en dus ik durfde het gesprek over een traineeship al wel aan te gaan. Vanaf het eerste moment had ik er een goed gevoel bij, ook omdat ik merkte dat ze bij Mobycon People ook aan míjn belang dachten en me de ruimte gaven om me verder te ontwikkelen.

Ik werk nu bij de Verkeersonderneming in Rotterdam. Daar zit ik echt op mijn plek. Ik voel me er helemaal thuis, krijg de ruimte om me te ontwikkelen en ik kan rekenen op een goede begeleiding vanuit Mobycon People. Ze hebben me goed geholpen bij het voorbereiden op mijn sollicitatiegesprek en ze organiseren ook intervisiemomenten met de andere trainees. Omdat de andere trainees bij gemeenten werken sta ik soms wel voor andere uitdagingen, maar het fijn om te kunnen sparren met andere starters.

Ik moet heel eerlijk bekennen dat toen ik nog aan het afstuderen was, ik wel mijn bedenkingen had bij een traineeship. Maar nu ik vier maanden onderweg ben als trainee bij Mobycon People, ben ik blij dat ik voor deze route heb gekozen. Dit is de perfecte eerste stap na je diploma. Dit traineeship is heel waardevol voor me gebleken en ik zou er achteraf zó weer voor kiezen.”