Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Naast consultancy ook detachering

Mobycon People is als detacheerder nauw betrokken bij de activiteiten van Mobycon, een advies- en onderzoeksbureau met meer dan 25 jaar ervaring in verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in werving, selectie en detachering van deskundigen binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij beschikken over een groot bestand en netwerk van vakspecialisten en generalisten waarmee we snel de juiste persoon vinden voor het project en organisatie(cultuur) van onze opdrachtgevers.

De kracht van het team van Mobycon People zit in een goede match tussen vraag en aanbod. De relatiebeheerder zorgt voor een scherp beeld van de behoefte van onze opdrachtgevers, signaleert ontwikkelingen en formuleert in nauwe afstemming met de opdrachtgever de precieze vraag. De recruiter realiseert een snelle en passende invulling met de juiste kandidaat. Zij onderhoudt de contacten met onze kandidaten en medewerkers op locatie en draagt zorg voor uitbreiding van het netwerk.

Groot netwerk

Wij kunnen ons altijd beroepen op het aanwezige netwerk van de consultants binnen Mobycon. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van beschikbare vacatures en dragen we continu zorg voor een juiste invulling hiervan.

Hoge mate van expertise

Onze medewerkers krijgen desgewenst vakinhoudelijke ondersteuning van de specialisten binnen Mobycon, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Snelheid

Wij zijn zodanig georganiseerd dat we binnen 48 uur zorg kunnen dragen voor het leveren van een geschikte kandidaat voor uw project of vacature.