Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Informatie voor kandidaten

Mobycon People is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van deskundigen binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij beschikken over een groot bestand en netwerk van overheden die met enige regelmaat op zoek zijn naar een verkeers- of vervoerkundige professional.

We hebben jarenlang ervaring in het bemiddelen van jonge professionals met een verkeerskundige achtergrond. Deze ervaring leert ons dat de stap van theorie naar praktijk een grote stap kan zijn. Het zetten van deze stap behoeft begeleiding. Op deze manier kom jij erachter wat je wel en niet ambieert en waar jouw verbeterpunten en kwaliteiten liggen. Daarom bieden we jou dit traineeship aan!

WAT HOUDT EEN TRAINEESHIP BIJ MOBYCON PEOPLE IN?

Ons traineeship is een combinatie van werken en leren bij een overheidsinstantie. Je bent net afgestudeerd aan de hbo-opleiding Mobiliteit en je wilt jouw talent graag benutten binnen de juiste organisatie. Door dit traineeship via Mobycon People ga je gedurende een periode van 6 maanden werken en leren bij een van onze klanten.

Je start gelijktijdig met minimaal vier andere trainees, ieder bij een andere opdrachtgever. Via verschillende kanalen staan jullie dagelijks met elkaar in contact om ervaringen te delen en tips uit te wisselen.

Tijdens het traineeship, startend in september 2018, vinden diverse intervisiemomenten plaats. Alle trainees komen dan bij elkaar om ervaringen en kennis te delen. Je ontmoet elkaar dan bij een van de trainees op locatie van de opdrachtgever. Als jij de ontvangende trainee bent, dan geef jij invulling aan het intervisiemoment. Dit gebeurt uiteraard in overleg met je opdrachtgever en Mobycon People. Ook kun je hierover van gedachten wisselen met je medetrainees.

WAAROM IS DIT INTERESSANT VOOR JOU?

 • je hebt de mogelijkheid om te werken en leren bij een leuke organisatie en voor een prima salaris;
 • je krijgt continue persoonlijke begeleiding
 • je hebt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met junior verkeerskundigen in dezelfde situatie;
 • je krijgt de mogelijkheid jouw talent te laten zien bij zowel de opdrachtgever als bij Mobycon People;
 • deze ervaring leert jou wat je wel en niet leuk vindt en vormt de basis voor jouw verdere carrière;
 • na het traineeship bekijken we samen de vervolgstap in jouw carrière.

WIE BEN JIJ?

Het traineeship is bedoeld voor junioren die net zijn afgestudeerd binnen de sector verkeer, vervoer en mobiliteit. Om in aanmerking te komen voor dit traineeship moet je voldoen aan de volgende functie-eisen:

 • je bent dit jaar afgestudeerd aan een hbo-opleiding in de richting mobiliteit;
 • je bent fulltime inzetbaar vanaf 1 september 2018;
 • je bent sterk gemotiveerd om via dit traineeship ervaring op te doen;
 • je bent nieuwsgierig naar de wereld binnen overheidsinstanties;
 • je bent communicatief sterk onderlegd, zowel mondeling als op schrift;
 • je bent flexibel qua reizen;
 • je bent leergierig;
 • je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

HOE ZIET HET VOLLEDIGE TRAJECT ERUIT?

Nadat je interesse hebt getoond in het traineeship ontvang je een uitnodiging voor de voorlichtingsavond van Mobycon People. Deze avond begint met de uitleg over wat ons traineeship inhoudt. Daarnaast vertellen oud-trainees kort iets over hun ervaringen.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je direct een kennismakingsgesprek voeren met een van de medewerkers van Mobycon People. We bespreken jouw ambities en we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar jouw motivatie om aan ons traineeship deel te nemen. Binnen een week hoor je of JIJ bij ons het traineeship mag gaan volgen. Een week voordat het traineeship van start gaat, organiseert Mobycon People een kick-off sessie. Hier vertellen we alles over het traject en bereiden we je voor op de komende 6 maanden.

3 september: de eerste dag van je traineeship! Onder begeleiding van de klant pak je jouw werkzaamheden op en maak je kennis met de afdeling. Na 3 maanden vindt er een officiële tussenevaluatie plaats. Je hebt op dat moment al intervisiemomenten gehad en je hebt er wellicht zelfs al een georganiseerd!

Na 6 maanden, op 1 maart 2019, sluiten we het traineeship af met een bijeenkomst bij ons op kantoor. De trainees en collega’s van Mobycon People komen dan samen om ervaringen uit te wisselen en de verschillende trajecten te evalueren. We ronden het traineeship af met een gezellig etentje!

NA AFRONDING VAN HET TRAINEESHIP

Na afronding van het traineeship is er bij goed functioneren een mogelijkheid om bij ons in dienst te blijven. Het traineeship zien we als een investering van jou en van ons, dus mocht je in dienst blijven dan staat daar een passende beloning tegenover.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?

Het salaris voor dit traineeship bedraagt € 2100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Hier komt een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer bij. Je krijgt bij ons een contract voor de duur van 6 maanden.

JOUW CONTACTPERSOON

Heb je vragen over dit traineeship of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze relatiebeheerder Eva Broks via 06 – 41 31 06 29 of via e.broks@mobycon.nl.

Brochure voor kandidaten

Brochure Traineeship 2018