Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Voor kandidaten

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je binnen onze organisatie jouw talent blijft ontwikkelen en ambities waarmaakt. Om dit te bereiken zoeken wij voor jou een uitdagende functie of project dat hierbij aansluit. Dit doen wij voor alle functieniveaus, van junior verkeerskundige tot interim manager. Al ruim 25 jaar bouwen wij een warm netwerk op van verschillende opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij een vooruitziende blik op de markt en zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures binnen ons vakgebied.

Wat kan Mobycon People voor jou betekenen?

  • Wij besteden veel tijd en aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten door middel van mentorschap, trainingen en cursussen.
  • Wij hebben veel vakinhoudelijke kennis en -kunde die jij kan gebruiken bij het verder ontwikkelen van je eigen kennis en vaardigheden.
  • Wij bieden je de mogelijkheid om opgedane kennis in te zetten binnen onze adviesorganisatie alsmede in detacheringen. Hierdoor ontstaat voor jou een interessante mix tussen advies en detachering.
  • Wij hebben een warm en uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor we jou snel kunnen bemiddelen voor een voor jou interessante functie.

De verkeerskundige vacatures die wij aanbieden kunnen zowel tijdelijk als structureel van aard zijn en zijn met name gericht op overheidsinstanties op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Onze vacatures hebben betrekking op diverse vakinhoudelijke thema’s als algemene verkeerskunde, parkeren, verkeersveiligheid, mobiliteitsmanagement, openbaar vervoer, verkeersonderzoek e.d.