Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Voor professionals en zelfstandigen

Je beschikt over ruime werkervaring en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een project of vacature. Mobycon People helpt je graag verder op weg. Je krijgt bij ons de kans om jouw kennis en ervaring in te zetten bij een vaste werkgever of bij diverse opdrachtgevers binnen verkeer, vervoer en mobiliteit.

Voorwaarden

Wij zijn een organisatie met een groeiambitie. Daarom zoeken wij naar vaste invulling van onze vacatures. Wij bieden je een overeenkomst aan en gaan vervolgens aan de slag om voor jou een passende opdracht te vinden. Je kunt dan kiezen om één (fulltime) opdracht te vervullen of om meerdere opdrachten naast elkaar te laten lopen. Wij stellen jou alleen voor bij een opdrachtgever als jij daar zelf 100% achter staat.

Sollicitatieproces

Je kunt online solliciteren op openstaande vacatures via onze website of een open sollicitatie achterlaten. We vragen je dan om wat meer informatie, zoals persoonsgegevens en contactgegevens. Je cv en je motivatietekst kun je uploaden. Je krijgt een automatische ontvangstbevestiging als we al je gegevens in goede orde hebben ontvangen.

Vervolgens neemt onze recruiter jouw sollicitatie in behandeling. Sluit deze aan op een betreffende vacature of komt de inhoud van jouw cv overeen met onze dienstverlening, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de recruiter. 
In dit gesprek lopen we stapsgewijs door jouw carriere, zodat we een optimaal beeld krijgen van jouw persoonlijke voorkeuren. Dit gesprek spiegelen we continu aan onze organisatie en de mogelijkheden binnen ons netwerk van opdrachtgevers, zodat je gegarandeerd op een plek terecht komt die past bij jou als persoon en als professional.

Voor zelfstandigen

Ook voor zelfstandig ondernemers is Mobycon People een meerwaarde. Onze ervaring is dat zelfstandig ondernemers het soms lastig vinden om naast werkzaamheden bij opdrachtgevers tijd in te ruimen voor het plegen van acquisitie. Daarnaast vinden veel zelfstandigen het prettiger om met de inhoud bezig te blijven in plaats van het genereren van nieuwe opdrachten. Mobycon People biedt hierin ondersteuning. Met behulp van ons netwerk dat wij al meer dan 25 jaar zorgvuldig hebben opgebouwd, kunnen wij zelfstandig ondernemers helpen bij het vinden van interessante projecten. Dit zorgt vervolgens voor de continuïteit van jouw orderportefeuille. Zo helpen we elkaar.