Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Voor young professionals

Als starter op de arbeidsmarkt wil je jezelf graag zo breed mogelijk inzetten. Alleen zo kun je ontdekken wat jouw talenten zijn en waar je interesses liggen. Mobycon People maakt dit mogelijk door in korte tijd veel ervaring op te doen bij diverse overheden op het vlak van verkeer, vervoer en mobiliteit.
Ook als je al enige ervaring hebt opgebouwd en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, helpt Mobycon People je graag verder op weg.
 We bieden je desgewenst inhoudelijke begeleiding van onze ervaren consultants en experts uit ons netwerk.

Voorwaarden

Wij zijn een organisatie met een groeiambitie. Daarom zoeken wij naar vaste invulling van onze vacatures. Wij bieden je een (jaar)overeenkomst aan en gaan vervolgens aan de slag om voor jou een passende opdracht te vinden. Je kunt dan kiezen om één (fulltime) opdracht te vervullen of om meerdere opdrachten naast elkaar te laten lopen. Wij stellen jou alleen voor bij een opdrachtgever als jij daar zelf 100% achter staat.

Solliciatieproces

Je kunt online solliciteren op openstaande vacatures via onze website of een open sollicitatie achterlaten. We vragen je dan om wat meer informatie, zoals persoonsgegevens en contactgegevens. Je cv en je motivatietekst kun je uploaden. Je krijgt een automatische ontvangstbevestiging als we al je gegevens in goede orde hebben ontvangen.
Vervolgens neemt onze recruiter jouw sollicitatie in behandeling. Sluit deze aan op een betreffende vacature of komt de inhoud van jouw cv overeen met onze dienstverlening, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.